Al te vaak krijgen mensen problemen omdat ze beslissingen namen zonder voldoende en degelijk advies.  Men ging verder op "horen zeggen" of "gevonden op internet".  De gemaakte vergissingen nadien rechtzetten kost vaak heelwat moeite en geld.

Daar wij eenieder een aangepast en gepersonaliseerd advies willen geven verkiezen wij dit in een persoonlijk onderhoud te doen.  Via onderstaande link kan U een vrijblijvende afspraak maken om bij ons langs te komen.

 

 

 

 

Wij bieden Belgen en Nederlanders in Spanje reeds tientalle jaren een luisterend oor en aangepaste oplossingen. Om dit blijvend te kunnen realiseren kunnen wij niet enkele rekenen op onze meer dan 35 jaar  ervaring maar blijven wij alle aktualiteiten volgen via dagelijkse up dates en bijscholingen.    

Graag luisteren wij naar Uw vragen en problemen en stellen U - voor zover mogelijk - oplossingen voor.  Hiervoor bedraagt ons honorarium 20 euro.  Beslist U nadien alsnog met ons in zee te gaan wordt dit bedrag in mindering gebracht op het honorarium voor de gewenste aktiviteit.  Wij menen een minimale bijdragen die U de zekerheid geeft om eender welke beslissing in Spanje met kennis van zaken te nemen.

%.

gallery/klik hier blauw